Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Naaktzwemmen in De Hoge Devel

De Dordtse Naturistische Sportvereniging Goed Af biedt vanaf volgende week de mogelijkheid biedt tot de late lente vrijwel iedere zondagmiddag naakt te kunnen zwemmen tussen 16.30 uur en 18.00 uur in zwembad De Hoge Devel in het Develpark.

Er is daar van alles te beleven voor jong en oud. Baantjes zwemmen, van de glijbaan, onder de hoogte zon, speelbad voor de kleinsten en een hapje en een drankje.

Wanneer?
26 september 2010 van 16.30 tot 18.00 uur
Locatie:
De Hoge Devel in het Develpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.