Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom samen naar de extra activiteiten van de SWOZ

Kom samen naar de extra activiteiten van de SWOZ

De Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht organiseert het hele jaar door koffieochtenden, spelletjes- en kaartmiddagen, bingomomenten, bewegingsactiviteiten,  taal- en computercursussen en nog veel meer. Ook kunt u ’s ochtends en ‘s middags genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd in één van de Seniorenrestaurants. Van 24 september tot en met 1oktober is de landelijke week tegen de eenzaamheid en op 1 oktober de Dag van de Ouderen. Dan organiseert de SWOZ extra activiteiten voor u, maar ook voor uw vriend(in), kennis, familielid, buurman of buurvrouw. Brengt u in die week dus vooral iemand mee die normaal misschien niet deelneemt aan activiteiten!

ComputerPlusBus
De ComputerPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds komt op maandag 27 september langs bij De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211A in Zwijndrecht. Hier helpen de medewerkers u graag op weg in de wereld van internet en digitale contacten met (klein)kinderen en kennissen. Loopt u gerust eens binnen! De bus is aanwezig van 10:00 tot 16:00 uur.

Eten
Op maandag 27 september kunt u samen met uw vriend(in), kennis, familielid, buurman of buurvrouw in De Nederburgh ontbijten voor de prijs van één. Bij voldoende animo kan dit ook op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober. Ook in de Seniorenrestaurants van de SWOZ ontvangen wij u en uw gast met veel plezier voor een gezellige en heerlijke maaltijd. Van 27 september tot en met 1 oktober eet u in de verschillende Seniorenrestaurants van de SWOZ samen voor de prijs van één. De maaltijden serveert de SWOZ  ’s middags tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Theatervoorstelling en workshop
Om de week af te sluiten organiseert de SWOZ op vrijdag 1 oktober, de Dag van de Ouderen, samen met de Bibliotheek A tot Z van 14:00 tot 17:00 uur een interactieve theatervoorstelling. Theatergroep Nocturne is een gezelschap van ouderen voor ouderen. Zij laten u genieten van herkenbare situaties en bezorgen u een onvergetelijke middag. Indien gewenst kunt u vooraf, van 13:00 tot 14:00 uur een workshop ‘Levensverhaal schrijven’ volgen. De theatervoorstelling kost € 3,50 inclusief twee consumpties, de workshop kost € 1,00. Bij De Nederburgh, de Bibliotheek Anjerstraat, Walburg en Heerjansdam en bij de SWOZ kunt u zich aanmelden voor de workshop en/of de theatervoorstelling.

Informatie en aanmelden   
Kijk op www.swoz.com voor meer informatie. Telefonisch kunt u contact opnemen met het SWOZ Loket, 078 – 620 60 60 of met De Nederburgh, Henny van Nugteren, 078 – 612 25 97 (ma t/m do 08:30 – 12:30 uur). Per e-mail kunt u ons bereiken via info@swoz.com 

Wanneer?
27 september 2010 van 10.00 tot 16.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.