Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Heerjansdam do you have talent?

In tegenstelling tot voorgaande jaar  blijft het deze keer  niet alleen bij Streetdance maar zullen er Oosterse danslessen gegeven worden. Oosterse dansen, Egyptisch dansen, bellydance, buikdans  of dansen als Shakira kennen we allemaal van televisie. Wil je ook  zo elegant en sprookjesachtig leren bewegen?  Dat kan want Marloes Biemond woonachtig in Heerjansdam  start  met Oosterse danslessen  voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aanvang lessen vrijdag 1 oktober van 16.00-17.00 uur  jongste groep en van 17.00-18.00 uur de oudere groep,  lokatie sporthal Den Dam Sportlaan 8
2995VN Heerjansdam
Marloes volgt lessen bij  de bekende docent  Safira. Daarnaast heeft Marloes  samen gewerkt met Loretta Kleefstra (kandidaat uit hollands got talent 1).  Samen met de leerlingen gaat Marloes  een prachtige choreografie  maken. Rond de Kerst is de eerste presentatie  voor  de ouders. Je leert verschillende (nieuwe) spiergroepen gebruiken, je bouwt een goede conditie op. Er  zijn muntsjaaltjes te leen maar als je er zelf een in huis hebt mag je die natuurlijk mee nemen. Verder is het  handig om balletschoentjes of zachte zaalschoentjes  aan te schaffen. Heb je talent en durf je het aan meld je dan snel aan. Het is leuk om samen met je vriendinnen te doen   en het is nog hartstikke goed voor je ook! Let op wegens  vele inschrijvingen beperkte plaatsen voor beide groepen mogelijk.
Kosten per les bedragen € 2,50.

Wanneer?
1 oktober 2010 van 16.00 tot 18.00 uur
Organisator
Diverz
06-17964984
Locatie:
Den Dam Sportlaan 8 2995VN Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.