Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gamers vieren 5 jaar feest

Gamers vieren 5 jaar feest

Voor wie er nog niet bekend is met een Lanparty, een kleine toelichting: Bij een lanparty nemen gamers hun computer mee naar een ruimte, sluiten deze op elkaar aan en spelen tegen en met elkaar spelletjes. De Lucralan is zowel voor fanatieke gamers als voor mensen die het leuk vinden om af en toe een spelletje te spelen. Kom om je te meten aan andere game talenten uit de Drechtsteden, om tips & tricks uit te wisselen of om gewoon eens je tegenstanders te kunnen zien.

Het vijfjarig jubileum laat de organisatie niet zomaar voorbij gaan. In plaats van te krijgen, zal men de komende periode juist cadeautjes weggeven.  

De games en competities die gespeeld gaan worden zullen later bekendgemaakt maken, hou hiervoor de website in de gaten.

Wanneer?
9 oktober 2010 van 09.00 tot 03.00 uur
Organisator
Lucrasoft and Cascade Automation
Locatie:
Develstein college
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.