Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Worship Night

Live in Nehemia Ministries weer een spetterende Worship Night worden gehouden met medewerking van Oscar van Eijk en Claire van Duyvenbode met live band. De avond zal vol zijn van lofprijs en aanbidding door middel van prachtige liederen en goede muziek voor jong en oud. Toegang is gratis.

Wanneer?
16 oktober 2010 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.