Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema “Vogels kijken”

Woensdagmiddag 20 Oktober, van 14.00 tot 15.30 uur, is er weer een themamiddag voor acht- tot twaalfjarigen, in het Weetpunt. Iedereen is welkom, met of zonder ouders. Ook volwassenen zijn natuurlijk hartelijk welkom. De toegang is gratis. Materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Adres: Het bezoekerscentrum “´t Weetpunt”, Develpad 169, in het Munnikepark in Zwijndrecht. De ingang naar het parkeerterrein voor auto´s is aan de Munnikensteeg nabij de Devel.  De ingang is met een bord aangegeven.

Leo Nennie vertelt over vogels in het park. Hoe zien die er uit, hoe herken je die aan hun zang? Daarna gaan we met begeleiding in kleine groepjes het park in om met een verrekijker zelf naar vogels te kijken en te luisteren.
Na afloop wordt nagepraat over wat we zoal hebben ontdekt.

Wanneer?
20 oktober 2010 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
“´t Weetpunt”, Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.