Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Het nieuwe jaar in de Nederburgh

In het nieuwe jaar zal Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht weer volop activiteiten organiseren in het  centrum de Nederburgh, Duivenvoorde 211A te Zwijndrecht.
Donderdag 6 januari wordt de maandelijkse bingo avond gehouden. De kosten zijn 25 euro cent per kaart. Voor aanvang krijgt iedereen een gratis kopje koffie of thee geserveerd. De zaal is open om 18.30 uur en de bingo begint om 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. Jan Maaskant tel. 078-6104501.
Zaterdag 8 januari is er van 8.30 tot 12.30 uur een rommelmarkt. Het is mogelijk om voor 4 euro een tafel te huren. Opgeven kan bij dhr. Boudewijn Steur tel. 078- 6122597 of aan de bar van de Nederburgh.

Wanneer?
6 januari 2011 van 19.30 tot 23.59 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.