Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsbal/receptie Kubiek

Wijkcentrum Kubiek houdt haar Nieuwjaarsbal/receptie op zaterdag 8 januari 2011.

Allereerst heeft men de gelegenheid om elkaar het allerbeste te wensen. Hierna starten we met een “knallend” feest. Zoals gebruikelijk bij Kubiek, kan men lekker dansen en de extra kilootjes van de feestdagen op een gezellige en ontspannen manier te lijf gaan. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Goud en Vinyl: feest en dansmuziek van de jaren 60, 70 en 80. Kom langs om elkaar Gelukkig Nieuwjaar te wensen en te genieten van een gezellige avond. Deze gezellige avond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis

Wanneer?
8 januari 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.