Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nederlandse opfriscursus

Bent u niet helemaal meer zeker hoe het ook al weer zat met stam+t?

En schrijf u nu pannekoek of pannenkoek?
Misschien is dan een opfris cursus Nederlands iets voor u!
Nederburgh is van plan om in een kleine groep de Nederlandse schrijfvaardigheid te oefenen. 18 lessen van 1,5 uur kosten €87,- 

Deze cursus start op dinsdag 11 januari 2011 van 10.00 - 11.30 uur

Opgeven kan via Henny van Nugteren

Alle cursussen worden gegeven in Het service & activiteitencentrum de Nederburgh aan de Duivenvoorde 211 a te Zwijndrecht het service en Activiteiten centrum van Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht en gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Wanneer?
11 januari 2011 van 10.00 tot 11.30 uur
Locatie:
Nederburgh aan de Duivenvoorde 211 a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.