Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag voor jeugd

Speciale themamiddag voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Het thema voor deze middag is: help de vogels de winter door. 

Marijke van der Leer zal de kinderen over dit thema wegwijs maken. Zij zal eerst vertellen hoe moeilijk de meeste vogels het in de winter hebben. Daarna is het de bedoeling, dat de schooljeugd  pinda’s gaat rijgen en een ‘vogelpizza’ maken. Het materiaal daarvoor is aanwezig.

De toegang is gratis en iedereen is welkom, met of zonder ouders.

Wanneer?
19 januari 2011 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gertrud Rosmolen
078- 785 21 76
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.