Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lampionneoptocht

Hoera, hoera, Koningin Beatrix viert haar 74ste verjaardag!
Stichting Oranjecomité Zwijndrecht viert haar verjaardag door het organiseren van een lampionneoptocht.

De optocht start om 18.45 uur en wordt begeleid door het Showcorps Jong Holland. Het Oranjecomité stelt gratis lampions met batterij beschikbaar. Deze zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf 18.30 uur af te halen op het Raadhuisplein.

De route zal zijn: Raadhuisplein, Juliana van Stobergstraat, Prins Bernhardstraat, Jan van Nassaustraat, Lodewijk van Nassaustraat, Prins Maurisstraat, Johan Willem Frisostraat, Emmasstraat, Burg. de Bruïnelaan, Raadhuisplein.

Wanneer?
31 januari 2011 van 18.45 tot 00.00 uur
Organisator
mevrouw Y. Luycx van Stichting Oranjecomité Zwijndrecht
612 77 08
Locatie:
het Raadhuisplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.