Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Franklin Brown

De gemeente Zwijndrecht organiseert op 12 februari 2011 een Trouwinformatiedag. De dag staat bol van de activiteiten en informatie voor Zwijndrechtenaren met trouwplannen. Er is ook volop entertainment, met optredens van onder andere weddingsinger en oud Eurovisie Songfestival deelnemer Franklin Brown (1996, ‘De eerste keer’).

Om alvast in de sfeer te komen, verzorgt de zanger vandaag een spetterend optreden in Winkelcentrum Walburg.

Wanneer?
5 februari 2011 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Mara Damen
06- 28 69 81 50
Locatie:
in Winkelcentrum Walburg (nabij de roltrappen in het hart van het winkelcentrum)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.