Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond over de zorg

Thema-avond over de zorg

Het wordt een gevarieerde manifestatie, waar iedereen van harte welkom is. Een breed scala van vragen zal aan de orde komen, zoals hoe houden we de zorg betaalbaar; hoe staat het met de zorg achter de voordeur en in de verzorgings- en verpleeghuizen, in hoeverre zijn wij sociaal en solidair om optimale zorg te bieden aan wie het nodig heeft.

Vier prominenten uit de zorgsector zullen hun mening geven. Zo komt het CDA-kamerlid Sabine Uitslag (met de zorg in haar portefeuille) naar Zwijndrecht om het thema te belichten vanuit de landelijke politiek. De voorzitter van de Raad van Bestuur van Aafje (voorheen Opmaat), de heer C. van Schelven, zal zijn visie over enkele zorgaspecten geven. De derde spreker, de heer G. Bannenburg, algemeen directeur van Swinhove, zal de zorgproblematiek vanuit zijn organisatie toelichten. Tenslotte zal Marry Bakker als wijkverpleegkundige haar toehoorders vertellen hoe het in de praktijk gaat.

Iedereen zal volop gelegenheid krijgen om zijn zegje te doen en vragen te stellen. Het is de bedoeling, dat rond 22.00 uur wordt afgesloten.

Wie behoefte heeft aan vervoer op die avond kan zich melden bij Jaap Boer (tel 6101172)

Wanneer?
9 februari 2011 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Zwijndrechtse afdeling van het CDA
Locatie:
in de recreatiezaal van Swinhove aan de Plantageweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.