Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PMI Experience

De Proeftuin Maritieme Innovatie Experience is het startevenement van het 3-jarige programma Proeftuin Maritieme Innovatie. Tijdens de PMI Experience wordt u in de gelegenheid gesteld om met andere bedrijven en studenten contacten te leggen. Aan hen kunt u uw innovatie ideeën/plannen voorleggen om die dan wellicht gezamenlijk uit te gaan voeren. De PMI Experience staat onder leiding van Tineke Verburg.

Participeren in de Proeftuin Maritieme Innovatie staat garant voor:
- Vergroting van uw R&D capaciteit
- Versnelling van uw innovatieproces
- Goed en goedkoop onderzoek en ontwikkeling

Programma
Tijdens de PMI Experience wordt de officiële Proeftuin Maritieme Innovatie website www.proeftuinmaritiemeinnovatie.nl gelanceerd door de heer Antoin Scholten, burgemeester van Zwijndrecht. Het nut en de noodzaak van maritieme innovaties wordt daarnaast onder de loep genomen door Niko Wijnolst - voorzitter Nederland Maritiem Land. Drie innovatie koplopers presenteren vervolgens hun visie en werkwijze waarop wordt ingehaakt door de dagvoorzitter aan de hand van een aantal boeiende vragen.

Één van de belangrijkste onderdelen van de PMI Experience is het Speeddaten tussen ondernemers en studenten. Een unieke kans om uw toekomstige jonge toptalenten te ontmoeten! Parallel aan het Speeddaten loopt een alternatief programma waarbij de 3 thema’s die door de Proeftuin Maritieme Innovatie zijn benoemd, duurzaamheid, logistiek & bedrijfsvoering, worden bediscussieerd.

Voor wie
Het evenement wordt georganiseerd voor het bedrijfsleven uit de regio Drechtsteden, voor studenten van de vier gelieerde onderwijsinstellingen, maritieme toeleveranciers, werven, rederijen, binnenvaartschippers, kennisinstellingen. Kortom, maritiem gelieerde organisaties die met behulp van innovatie hun concurrentiepositie willen verbeteren.

Deelname
Gratis. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 7 februari 2011. Na aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging. U kunt zich inschrijven via de website

Proeftuin Maritieme Innovatie
Dit evenement wordt georganiseerd vanuit het programma Proeftuin Maritieme Innovatie dat geïnitieerd is door Werkgeversvereniging Drechtsteden. Het programma stelt zich ten doel de innovatiekracht van MKB bedrijven in de regio Drechtsteden te bevorderen door innovatiekrachten te bundelen.

Wanneer?
10 februari 2011 van 13.30 tot 17.30 uur
Locatie:
Lange Wantijkade in Dordrecht aan boord van MS Jules Verne
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.