Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrienden- en vriendinnetjesdag

Conventus is een kleine gezellige vereniging met veel aandacht voor het individuele jeugdlid.
Om meer kinderen aan het sporten te krijgen organiseert de Jeugd Korfbal Technische Commissie deze Vrienden-Vriendinnetjesdag.

Elk jeugdlid mag vrienden en vriendinnen meenemen om hen te laten kennis maken met de korfbalsport. Daar zullen jeugdtrainers gereed staan om deze kinderen de eerste beginselen van de korfbalsport bij te brengen. Natuurlijk zijn ook andere kinderen van harte welkom om aan deze activiteit deel te nemen.

Aanvang van deze activiteit
Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar is om 18.00 uur.
Kinderen van 12 tot 16 jaar worden om 19.00 uur.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via email.

Wanneer?
11 februari 2011 van 18.00 tot 00.00 uur
Organisator
Linda Dijk (Conventus korfbal)
kjws@svconventus.nl
Locatie:
in de Develsteinhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.