Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Trouwinformatiedag

Trouwinformatiedag

Wat kunt u allemaal verwachten?
U kunt kennismaken met trouwambtenaren en natuurlijk is de trouwzaal te bewonderen op deze dag. Daarnaast kunnen de trouwlustigen zich op de trouwbeurs oriënteren op vanalles en nog wat omtrent het huwelijk. Diverse ondernemers zijn vertegenwoordigd op de beurs: van weddingplanners, trouwlokaties, cateraars, bloemisten, fotografen, kappers en juweliers tot trouwkoetsen- en heuse limousines. Deze laatste zullen op het Raadhuisplein te bewonderen zijn.

Het thema dit jaar is vier seizoenen en daaromheen zal de dag worden ingevuld met diverse optredens en bruidsmodeshows en natuurlijk zal er voor de bezoekers naast een presentje ook iets moois – onder andere een diamanten ring-  te winnen zijn. 

Entree is gratis.

Wanneer?
12 februari 2011 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Mara Damen
06- 28 69 81 50
Locatie:
in en rond het Gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.