Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag Uilenballen

Themamiddag Uilenballen

Voor de jeugd van 8 tot 12 jaar is er weer een themamiddag georganiseerd. Centraal staat deze keer het uilenballen. Uilen zijn roofvogels die ’s nachts voedsel zoeken. Ze eten ondermeer muizen. Uilen braken later weer uit wat er van die beestjes overblijft. Dat heet uilenballen.

Marionnel Meyer zal die middag aanwezig zijn om de schooljeugd het nodige te vertellen over uilen en over wat er in zo’n uilenbal zoal te zien is. Daarna gaan de kinderen onder begeleiding in groepjes uilenballen uitpluizen. De kinderen zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Wanneer?
16 februari 2011 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Gertrud Rosmolen
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.