Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Soepmiddag

Soepmiddag

Vandaag kunt u terecht voor een uitgebreide maaltijd. Deze bestaat uit bruine bonensoep of groentesoep, een koud buffet en een heerlijk nagerecht. De kosten van deze middag bedragen 7.50 euro.

De deur is open om 13.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van de Nederburgh of telefonisch te bestellen bij Louise Peters. De Nederburgh is onderdeel van de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht.

Wanneer?
27 februari 2011 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Louise Peters (SWOZ)
Locatie:
De Nederburgh aan de Duivenvoorde 211A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.