Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids-time

Kids-time

"Je bent WELKOM" dat is het thema van de Kids-time die plaats gaat vinden in de voorjaarsvakantie! Alle kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool zijn welkom om er weer een heel leuke dag van te maken.

En natuurlijk is "Je bent WELKOM" niet alleen het thema... jullie zijn ook echt allemaal van harte welkom!! Tijdens de inloop kunnen jullie je lekker uitleven met allerlei spellen en natuurlijk het springkussen. Om 14.00 uur begint het programma waarin naast muziek ook op een heel eigentijdse manier een verhaal wordt verteld. Daarnaast zijn jullie allemaal nodig om een te gekke voorstelling te maken voor de ouders die vanaf 16.00 uur van harte welkom zijn.

Na een lekkere kop koffie kunnen de ouders gaan genieten van een verhaal waarin jullie allemaal een hoofdrol spelen... soms nog herkenbaar maar soms misschien helemaal niet!!

Ben je nieuwsgierig geworden?? Kom dan; Je bent WELKOM!!

Wanneer?
28 februari 2011 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
619 37 45
info@nehemia.nl
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.