Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Digitale Fotobewerking (Start bij genoeg deelnemers)

Cursus Digitale Fotobewerking (Start bij genoeg deelnemers)

Deze cursus is gericht op de enigszins ervaren computergebruiker die meer wil weten over het bewerken van foto’s met de computer en daar (nog) geen ervaring mee heeft. In deze cursus wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe foto’s digitaal bewerkt kunnen worden. Het proces begint met de invoer van foto’s via scanner, digitale camera, internet of cd-rom. Daarna volgt de fase van het bewerken. Bij het cursusboek ziet een cd-rom met een volledig Nederlandstalige versie van het populaire fotobewerkingsprogramma Ulead Photo Express.

Met dit programma is het mogelijk om foto’s op bijna professionele wijze te bewerken. Het bevat eveneens honderden kant-en klare sjablonen waarmee bijv. snel posters, kalenders en wenskaarten ontworpen kunnen worden.

Het cursusboek ‘digitale fotobewerking’ van Addo Stuur is gratis te gebruiken tijdens de lessen. Indien men interesse heeft om dit boek aan te schaffen, kan dit in overleg met de docent. De cursus bestaat uit 5 lessen en wordt gegeven op donderdagavond. Het cursusgeld bedraagt € 100,00.

Als er voldoende aanmeldingen zijn, gaan we van start.
Bij inschrijving dient men een vooruitbetaling te doen van 15 euro.

Voor meer info neem contact op. (tijdens werkdagen bereikbaar van 9-12 uur)

Wanneer?
Van 11 februari 2011 19.00 uur tot 31 maart 2011 20.50 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.