Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Speelmiddag

Dit jaar organiseert het Wijkplatform Nederhoven i.s.m de Wijkvereniging ¾ en bewoners vereniging Nederhoven een speelmiddag voor kinderen. Het laatste deel Kerkweg tot aan de Laan van Nederhoven is die middag niet toegankelijk voor het verkeer, zodat kinderen zich onbezorgd kunnen vermaken met diverse spelen. Voor de ouders en begeleiders is er gratis koffie en thee.

Het belooft een feestelijke middag te worden. De kinderen ontvangen een gratis kaartje voor limonade, snoep en chips. Ook krijgt ieder kind een kaartje, om door middel van speldeelname een prijsje te bemachtigen.

Programma:
- Doelschietwand,
- Rol de bal met sirene,
- Steltlopen,
- Stuiterbalspel,
- Velocipede,
- Vliegende Hollander,
- Zwenkmobiel

Wanneer?
1 juni 2011 van 13.00 tot 16.00 uur
Locatie:
op het grasveld aan de Kerkweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.