Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IKN Verkeersspel

IKN Verkeersspel

Het IKN verkeersspel (voor kinderen tussen 4-12 jaar) wordt dit jaar voor de 6de maal gehouden.

De brandweer, ambulancedienst  en politie zijn wederom uitgenodigd. Het parkeerterrein voor het IKN kantoor wordt omgetoverd in een heus verkeersplein, met verkeersborden en stoplichten. Voordat de kinderen mogen deelnemen met hun ‘voertuig’ zijn ze verplicht een (aangepast) theorie-examen te halen.

Wanneer?
1 juni 2011 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Internationale Kinderhulp Nederland (IKN)
Locatie:
Willem Ruysplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.