Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Kunst om te Geven (Verlengd)

Expositie Kunst om te Geven (Verlengd)

Marit van Prooijen organiseert deze expositie i.v.m. haar maatschappelijke stage van het Develstein college. De opbrengst is voor Artsen zonder Grenzen. Er is werk van tien jongeren te zien en eventueel te koop. Ook de opbrengst van een hapje (ook door jongeren gemaakt) en een drankje komt geheel ten goede aan het goede doel.

Exposanten: Lisanne van Berchum - fotografie | Peter de Bie - ruimtelijk werk| Marileen Driesprong - manga | Eva Meeus - tekeningen | Marit van Prooijen - modedisign | Marla van Prooijen - gemengd werk | René Serrano de Geus - fantasy | Kehrana van Sloten - fantasy | Stefan Visser - graffiti | Jolijn Weigand -schilderijen | Kaosar Hosseini - bakkunst

Wegens succes is de expositie verlengd! Er is al 375.95 opgehaald voor het goede doel Artsen zonder Grenzen.

Wanneer?
4 juni 2011 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
Marit van Prooijen
maritvanprooijen@hot
Locatie:
in Galerie Glas, Burg. Doornplein 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.