Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verwendag Joy

Verwendag Joy

Ben jij die moeder die er alleen voor staat? Altijd druk in de weer voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! Speciaal voor alleenstaande moeders organiseren we een geweldige dag. Een dag, om er even helemaal uit te zijn en jezelf, als drukbezette moeder, eens heerlijk te laten verwennen. Voor de kinderen (groep 3 t/m 8) van de moeders welke de verwendag bezoeken, organiseert gemeente Nehemia gedurende de verwendag een gratis uitje naar diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Om deze dag mogelijk te maken voor zoveel mogelijk moeders, is de verwendag geheel kosteloos! De koffie staat vanaf 9.45 klaar. Opgave is verplicht i.v.m. met het volgen van workshops en de lunch. Meer informatie over de workshops en de verwendag vindt u op de website. Hier kunt u zich ook opgeven.

Wanneer?
18 juni 2011 van 10.00 tot 14.30 uur
Organisator
V.E.G. Nehemia
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.