Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kindershow Joki Doki

Wegens het grote succes van vorig jaar komt Christelijk Kindertheater Jo de Rijck nogmaals optreden. Dit maal met een nieuwe show, genaamd: “Joki Doki”.

Het programma is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Wat kunt u verwachten? Een knotsgekke voorstelling met goochelen, jongleren, echte diertjes, interactie met de kinderen en de volwassenen en heel veel humor. Een show met vele lachende gezichten tot gevolg!

Inloop vanaf 9:45 uur. De toegang is gratis. Meer info op de website of via e-mail.

Wanneer?
18 juni 2011 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
De Maranathakerk
jez@gkvzwijndrecht.nl
Locatie:
Pr. Beatrixstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.