Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beachvoetbal

Beachvoetbal

Ook dit jaar zal er op het complex op Sportpark Bakestein een mega zandbak verrijzen waarop de teams in vijftallen de strijd met elkaar aan gaan binden om de beste Beachvoetbalploeg van Zwijndrecht te worden. Mooi weer, tropische klanken en voetbal; wat wil je nog meer!

Voor de minder sportieve types wordt tevens een biljarttoernooi georganiseerd, dus voor ieder wat wils.

Deelnemen is nog beperkt mogelijk, dus wees er snel bij. Het toernooi begint om 13.00 uur en inschrijven kan tot 10 juni via email. De kosten bedragen Euro 25,- per team.

Wanneer?
18 juni 2011 van 13.00 tot 00.00 uur
Locatie:
de Voltastraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.