Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nestkasten MP3 wandeling

Nestkasten MP3 wandeling

Een MP3 speler met vogelgeluiden ligt voor u klaar. U kunt alle geluiden horen en leren herkennen van de vogels die nestelen in het Arboretum Munikke park.

U wandelt in het mooie Arboretum langs alle vogelnestkasten en al genietend van het mooie park in voorjaarstooi leert u de geluiden kennen van de vogels die het park bezoeken. De nestkasten zijn op nummer en op goede kijkhoogte opgehangen in het park.

Het gebruik van de MP3 speler is gratis en is verkrijgbaar tijdens de openingstijden van ’t Weetpunt : Woensdag – Zaterdag en Zondagmiddag.

Wanneer?
Van 22 januari 2011 13.00 uur tot 18 juni 2011 16.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
Locatie:
't Weetpunt aan het Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.