Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse verenigings-test-dag bij O en O

Jaarlijkse verenigings-test-dag bij O en O

Op zaterdag 25 juni a.s. houdt Gymnastiek Vereniging O & O haar jaarlijkse verenigings-test-dag van 10.00 tot 12.00 uur in de turnhal aan de Uilenvliet te Zwijndrecht. De bedoeling van deze test is om een aantal  jongens en  meisjes te selecteren voor de selectie-afdeling

turnen-jongens, turnen-meisjes, alsmede voor de  selectieafdeling ritmische gymnastiek Het betreft een algemene fysieke test, waarbij mobiliteit, kracht, coördinatie, evenwicht en techniek nader worden bekeken.

Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Joop Visser, tel. 078-6122928

Wanneer?
25 juni 2011 van 10.00 tot 12.00 uur
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.