Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeractiviteit Silly chilly day BBQ

Zomeractiviteit Silly chilly day BBQ

De vakantie is begonnen! De jeugd van 6 tot en met 12 jaar uit Zwijndrecht en Heerjansdam kunnen aan zomeractiviteiten deelnemen. (Jongerenwerk en kinderwerk van Diverz hebben een goed gevuld zomervakantie programma samengesteld.)

Vandaag is het Silly chilly day BBQ
Vandaag niet gillen, maar lekker chillen. De kinderwerker en jongerenwerkers zorgen voor de BBQ, vlees en aankleding. En natuurlijk mag je zelf ook wat lekkers meenemen.

Naast het vastgestelde programma is er een bakfiets vol met spellen. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen. Je kunt onbeperkt aan alle activiteiten gratis deelnemen en je hoeft je hiervoor niet in te schrijven.

Natuurlijk kunnen jongeren vanaf 12 jaar de begeleiders altijd helpen bij een activiteiten.
Voor uitgebreide informatie over de (overige) activiteiten check de website.

Wanneer?
15 juli 2011 van 13.00 tot 15.00 uur
Organisator
Suzanne Martina ( jongerenwerker Diverz )
619 12 76
s.martina@diverz.info
Locatie:
op het grasveldje aan de Langeraarstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.