Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomeractiviteit Fit 4 Fun workout in pyjama met ontbijt

Zomeractiviteit Fit 4 Fun workout in pyjama met ontbijt

De vakantie is begonnen! De jeugd van 6 tot en met 12 jaar uit Zwijndrecht en Heerjansdam kunnen aan zomeractiviteiten deelnemen. (Jongerenwerk en kinderwerk van Diverz hebben een goed gevuld zomervakantie programma samengesteld.)

Vandaag is er een Fit 4 Fun workout in pyjama met ontbijt
Voor Fit 4 Fun mag je deze keer eerder uit je bed komen. In plaats van 13:00 uur starten wij deze keer om 10:30 met een workout. Neem je vader, moeder, opa en oma mee! Kom in je pyjama en doe actief mee aan de Fun workout! Na afloop is er een ontbijt.

Naast het vastgestelde programma is er een bakfiets vol met spellen. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen. Je kunt onbeperkt aan alle activiteiten gratis deelnemen en je hoeft je hiervoor niet in te schrijven.

Natuurlijk kunnen jongeren vanaf 12 jaar de begeleiders altijd helpen bij een activiteiten.
Voor uitgebreide informatie over de (overige) activiteiten check de website.

Wanneer?
18 juli 2011 van 10.30 tot 12.30 uur
Organisator
Suzanne Martina ( jongerenwerker Diverz )
619 12 76
s.martina@diverz.info
Locatie:
op het grasveldje aan de Langeraarstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.