Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantie-activiteiten

Vakantie-activiteiten

De vakantie is begonnen! De jeugd van 6 tot en met 12 jaar uit Zwijndrecht en Heerjansdam kunnen aan zomervakantie activiteiten deelnemen.

Jongerenwerk en kinderwerk van Diverz hebben een goed gevuld zomervakantie programma samengesteld. Zij organiseren elke maandag, woensdag en vrijdag een activiteit. 

 Wat dan zoal?
Crazy minds workshop Tshirt oppimpen, The Rodeo contest met popcorn, stropdas schieten, Sumoworstelen, Oudhollandse spellen, Stoere verhalen door Abe de verhalenverteller, Silly chilly day, Fit 4 fun workout in pyjama met ontbijt, skeeler mania, en nog veel meer.

Alle activiteiten zijn gratis. Een enkele keer wijkt het progamma qua tijd en locatie af, dus hou de website in de gaten. Voor Heerjansdam is er op woensdag 10 augustus tijdens het hutten bouwen een speciaal programma. Natuurlijk kunnen jongeren vanaf 12 jaar de begeleiders altijd helpen bij een activiteiten.

Voor uitgebreide informatie over de activiteiten check de website.

Wanneer?
Van 4 juli 2011 13.00 uur tot 12 augustus 2011 15.00 uur
Organisator
Suzanne Martina ( jongerenwerker Diverz )
619 12 76
s.martina@diverz.info
Locatie:
op het grasveldje aan de Langeraarstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.