Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontdekkingstocht

Ontdekkingstocht

Vakantie: hoera!!!!!

Hou je van een spannende ontdekkingstocht? Ben je een rekenaar een denker en een doener ? Ga dan naar ’t Weetpunt,daar ligt voor jullie een ontdekkingstocht klaar.

“Op zoek naar de verdwenen code”

Willem van acht jaar heeft een gouden ketting gevonden bij de aanleg van de Betuwelijn. Na lang speuren is het de gouden ketting van Graaf Willem III. uit 1333 Die is opgeborgen in een schatkist als jullie de code kunnen vinden dan krijg je de schatkist zeker open. Na een speurtocht van een uur moeten jullie dit raadsel kunnen oplossen.

Meer informatie www.ivn.nl/dordrecht
Deze speurtocht is op te halen in 't Weetpunt, tijdens openingstijden.
Openingstijden: Woensdag, Zaterdag, Zondag van 13 .00 uur tot 16.00 uur

Wanneer?
Van 7 juli 2011 13.00 uur tot 14 augustus 2011 16.00 uur
Organisator
Lidy van der Lans- Exler (natuurgids)
Locatie:
't Weetpunt aan het Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.