Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bewegen op muziek

Bewegen op muziek

In Wijkcentrum Kubiek is een groep deelnemers enthousiast bezig met Bewegen op muziek. De formule bestaat uit vele varianten. Enkele:

Bodyconditie -  pilates -  combidance – grondoefeningen - oefeningen met gewichtjes,  hoepels, ballen, steps - een beetje Salsa - een beetje Zumba enz. enz. Alles gericht op een goede, gezonde, gezellige manier  van bewegen. U zult bemerken wat dat met uw conditie doet. Onze enthousiaste docente, Monique Bezemer heeft jarenlang ervaring.

De contributie bedraagt € 14,00 per maand.

Wanneer?
Van 9 september 2010 20.30 uur tot 9 september 2011 21.30 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
kubiek@diverz.info
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.