Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopbijeenkomst over coeliakie

Inloopbijeenkomst over coeliakie

De Nederlandse Coeliakie Vereniging en het Albert Schweitzer ziekenhuis organiseren informatiebijeenkomsten over coeliakie. Deze inloopsessies zijn bedoeld voor iedereen die met deze aandoening te maken heeft: patiënten (alle leeftijden), ouders/naasten en andere belangstellenden.

De bijeenkomsten vinden plaats in zaal 2. (Deze sessie is speciaal voor kinderen en hun ouders.) Entree en parkeren zijn gratis.

Mensen met coeliakie kunnen geen gluten verdragen. Gluten zitten in de meeste graanproducten. Coeliakiepatiënten moeten daarom een streng dieet volgen. Tijdens de inloopsessies geven deskundigen en lotgenoten informatie over de aandoening. Aanwezigen kunnen ervaringen en recepten uitwisselen, evenals tips over vakantie en uit eten. Koffie en thee staan klaar en het is mogelijk te proeven van glutenvrije producten.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging, Ingrid Boer-Schoonen, telefoon 06-42237839 of via e-mail.

Wanneer?
14 december 2011 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
het ziekenhuis aan de Langeweg 336
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.