Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstbingo

Kerstbingo

Het gebouw is volledig omgetoverd in kerstsfeer. Hierbij zijn dan ook de prijzen aangepast. De hoofdprijzen van deze Kerstbingo zijn een LCD-TV 56 cm met DVD speler en een Wokset met vlees en sauzen voor 4 personen. Buiten de genoemde hoofdprijzen is er voor elke deelnemer een presentje en verder o.a. kerstpakketten, rollades en diverse kerstartikelen, dus voor elk wat wils.

Gezelligheid en ontspanning en tevens de mogelijkheid om tijdens de pauze een hapje en/of een drankje te nuttigen. De toegang is gratis. Kom uw geluk beproeven en misschien bent u één van de winnaars van die mooie prijzen.

Wanneer?
16 december 2011 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Wijkcentrum Kubiek aan de Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.