Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst-samenzijn

Kerst-samenzijn

Als u Tweede Kerstdag graag met anderen doorbrengt, kom dan naar De Hoeksteen. Vanaf 10.30 uur bent u welkom en staat de koffie met klaar in de hal van de kerk. Na een aangekleed glaasje gebruiken we met elkaar een feestelijke lunch en sluiten af met een kop thee of koffie.

Neem gerust iemand mee en/of geef het door! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wilt u meer weten of heeft u vervoer nodig, bel gerust naar Anneke Goos.

Wanneer?
26 december 2011 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Anneke Goos
612 37 58
Locatie:
De Hoeksteen, Thorbeckelaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.