Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oudejaarsfeest

Oudejaarsfeest

Onder het motto: ‘'je eigen feestje bouwen’’, nodigt het jongerenwerk Diverz jongeren uit voor het oudejaarsfeest. Samen met vrijwilligers, maatschappelijke stagiaire en jongerenwerkers wordt het jeugdhonk in de vroege avond feestelijk ingericht.

De aftrap van het feest op oudejaarsavond vanaf 22.00. uur. De oliebollen staan dan al op de bezoekers te wachten. Later op de avond kun je bij het buffet aanschuiven, maar op is op. Om 24:00 uur wordt er natuurlijk getoast op het nieuwe jaar.

 Vanaf 1:00 uur weet DJ Jeroen Weerkamp met zijn uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Iedereen is welkom om de jaarwisseling op het Jeugdhonk te vieren, de toegang is gratis.

Voor meer informatie: neem contact op via email.

Wanneer?
31 december 2011 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Suzanne Martina (Jongerenwerker Diverz)
s.martina@diverz.info
Locatie:
in het Jeugdhonk aan de Molenwei 1 a te Heerjansdam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.