Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag voor 8-12 jarigen

Themamiddag voor 8-12 jarigen

Vandaag is er weer een themamiddag voor acht- tot twaalfjarigen, in het Weetpunt. Iedereen is welkom, met of zonder ouders. Ook volwassenen zijn natuurlijk hartelijk welkom. De toegang is gratis. Materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Uilen zijn roofvogels die ´s nachts voedsel zoeken. Ze eten onder meer muizen. Uilen braken later weer uit wat er van die beestjes overblijft. Dat heten “uilenballen”. Marionnel vertelt over uilen, en over wat er in zo´n uilenbal zoal is te zien. Daarna gaan we onder begeleiding allemaal in groepjes uilenballen uitpluizen.

De ingang naar het parkeerterrein voor auto´s is aan de Munnikesteeg nabij de Devel. De ingang is met een bord aangegeven.

Wanneer?
18 januari 2012 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
Bezoekerscentrum ´t Weetpunt, Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.