Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Jaap Nederlof

Expositie Jaap Nederlof

Jaap zegt over zijn werk o.a. het volgende: “ In mijn schilderijen lijken agressieve vormgeving en harmonieus kleurgebruik met elkaar in tegenspraak. Deze tegenstelling zie ik in de natuur en dus ook in vormen van menselijk gedrag. Het spanningsveld tussen lieflijk en wreed boeit me.”

U kunt de expositie de hele maand januari bezichtigen op zondagen tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Op zondag 8 januari en 29 januari is er zelfs live muziek verzorgd door David Rodriguez. De ingang van de expositie vindt u aan de Bruïnelaanzijde.

Wanneer?
Van 8 januari 2012 15.00 uur tot 29 januari 2012 17.00 uur
Locatie:
in het Oude Raadhuis aan het Raadhuisplein 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.