Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Computercursus 55+

Computercursus 55+

Wilt u nu, als 55 plusser, ook eindelijk eens leren hoe met de computer om te gaan? Wijkcentrum Kubiek start met een cursus “Kennismaken met de computer”. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen vrij. Deze cursus is geschikt voor degenen die niets van de computer afweten.

De computerlessen worden gegeven op donderdagmorgen. De kosten zijn 100 euro voor 6 lessen. Via de docent kan men eventueel het cursusboek aanschaffen.

Inschrijving/informatie bij Wijkcentrum Kubiek via telefoon, dit kan dagelijks van 09.00 uur tot 12.00 uur. Bij inschrijving dient 15,- euro vooruit betaald te worden.

Wanneer?
Van 12 januari 2012 09.00 uur tot 16 februari 2012 11.00 uur
Organisator
Wijkcentrum Kubiek
612 63 64
Locatie:
Zwaluwstraat 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.