Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrouwen-inloop over Liefde

Vrouwen-inloop over Liefde

Dit jaar is Valentijnsdag voor de jongerenwerkers, de sociaal cultureel werkers en opbouwwerkers van Diverz aanleiding om aandacht te vragen voor de” liefde”.

Wat betekent “liefde” nu precies voor vrouwen?
(Op vrijdag 10 en 17 februari staat dit thema centraal.) Het antwoord op deze vraag kan de gelegenheid geven om over lastige onderwerpen te spreken. Medewerkers organiseren wekelijks een inloop voor vrouwen. Tijdens deze activiteit wil Diverz graag weten wat “de liefde” voor u betekent?

Wilt u meepraten? Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Diverz, Noderstedtplein 12. Dit kan via telefoon of via e-mail.

Wanneer?
Van 10 februari 2012 09.00 uur tot 17 februari 2012 11.30 uur
Locatie:
in wijkgebouw Xiejezo en in wijkgebouw Kort Ambacht Zuid
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.