Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Vergankelijkheid op Zaterdag

Expositie Vergankelijkheid op Zaterdag

De mens probeert zich meestal te onttrekken aan de vergankelijkheid. Denk aan restauratie en behoud van oude gebouwen en schilderijen of senioren die een verjongingskuur willen. Fotograven zien juist de schoonheid in verval.

In deze groepsexpositie houden de leden van fotoclub Zwijndrecht een pleidooi voor de zichtbaarheid van het einde, de ouderdom,stoffigheid en aftakeling en het nostalgische gevoel wat daar mee gepaard gaat. Het tijdelijke en het vergankelijke in beeldtaal.

Open: elke zaterdag
De toegang is gratis

Wanneer?
Van 4 februari 2012 11.00 uur tot 25 februari 2012 16.00 uur
Organisator
Fotoclub Zwijndrecht
Locatie:
in Fotogalerie Zwijndrecht, Rotterdamseweg 126 (hoek Koninginneweg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.