Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dag voor alleenstaande ouders

Dag voor alleenstaande ouders

Vandaag organiseert Nehemia Ministries een dag speciaal voor alleenstaande ouders (vaders en moeders van alle leeftijden). Even een dag er tussenuit: andere ouders ontmoeten, opgebouwd worden in een van de workshops, verwend worden met een lunch en ruimte voor “talk & pray”.

Het thema van de dag is: HOOP. Vanaf 9.30 uur ontvangen we je met koffie en iets lekkers.
Voor verdere informatie en aanmelding zie de website.

Wanneer?
25 februari 2012 van 09.30 tot 13.30 uur
Organisator
Nehemia Ministries
Locatie:
H.A. Lorentzstraat 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.