Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarswandeling

Voorjaarswandeling

IVN gidsen verzorgen vandaag een wandeling in het Arboretum Munnike Park. De wandeling duurt ongeveer 1 ½ uur.

Het voorjaar komt eraan. Na een paar warme dagen, barsten de eerste knoppen open en tere frisgroene blaadjes komen te voor schijn. In het Munnike park zijn nu duidelijk de verschillen in knoppen van de bomen te zien. Zo is, bijvoorbeeld, de knop van de magnolia groot en sterk behaard, terwijl die van de beuk lang en puntig is.

Deze rondleiding is gratis.
Na afloop kunt u in ’t Weetpunt na genieten onder het genot van een kopje thee of koffie.

Wanneer?
26 februari 2012 van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie:
Bezoekerscentrum ’t Weetpunt, Develpad 169
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.