Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond gemeentelijk aanslagbiljet

Eind februari valt bij veel huishoudens het gemeentelijk aanslagbiljet (2012) weer op de mat. De ervaring leert dat er veel vragen leven over de manier van berekenen van de WOZ, het aanvragen van een betalingsregeling of kwijtschelding en dergelijke.

Sinds 2010 organiseert de gemeente Zwijndrecht daarom jaarlijks een inloopavond om al uw vragen rondom het gemeentelijk aanslagbiljet te beantwoorden. U bent van harte welkom.

Wanneer?
5 maart 2012 van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie:
in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.