Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieochtend i.v.m. boekenweek

Koffieochtend i.v.m. boekenweek

Tijdens een gezellige koffieochtend voor belangstellenden vanaf 55 jaar wordt, in het kader van de Boekenweek, aandacht besteed aan schrijvers en hun boeken. Deze activiteit wordt in samenwerking met de Bibliotheek van A tot Z georganiseerd.

Via portretten van schrijvers en hun boeken worden leeservaringen uitgewisseld. U mag zelf kiezen over wie u wat meer wilt weten. Ook zal er een DVD vertoond worden en worden stukjes voorgelezen. Het wordt een leuke ochtend waarin diverse schrijvers de revue zullen passeren.

Komt u ook? Het is fijn als u even belt, dan weet de organisatie op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Deelname is gratis. De koffie kost 60 cent.

Wanneer?
14 maart 2012 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht
620 60 60
Locatie:
in Service & Activiteitencentrum De Nederburgh, Duivenvoorde 211a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.