Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Muziek

Open Dag Muziek

Altijd al dwarsfluit, viool, piano, keyboard of gitaar willen spelen? Kom vandaag naar de Open Dag Muziek van Stichting ToBe. Je kan deze instrumenten uitproberen en ook gratis drie workhops volgen: cajon (houten handtrommel), magische snaren en keyboard. Voorts zijn er diverse presentaties te zien van leerlingen van ToBe.

Bij de workshop “Cajón” (7–14 jaar) krijg je de kans om je uit te leven op de cajón (spreek uit als ‘kachon’). Dit is een handtrommel met een slagvlak van hout en komt oorspronkelijk uit Peru. Iedere keer als er een snaar van de magische gitaar wordt aangeslagen gebeurt er iets bijzonders.

De workshop “Magische Snaren” (7-12 jaar) leert je zingen en gitaar spelen. Blues, Spaans, Reggae, Klassiek, Rap en Rock… alles komt voorbij in “Magische Snaren”.

Wie het leuk vindt om keyboard te leren spelen is bij de workshop “Keyboard” (7-14 jaar) op de juiste plek. Met een keyboard heb je een heel orkest in handen. Een keyboard produceert naast pianotonen vaak ook het geluid van drums, bekkens, saxofoon, trompet, fluit, (bas)gitaar, harmonica en veel verschillende ritmes.

Daarnaast zijn er korte presentaties van dwarsfluit, viool, piano, keyboard en gitaar.

De workshops duren ongeveer 30 minuten en aanmelden kan je ter plekke op de open dag.

Kijk voor meer info en dagprogramma op de website of bel of stuur een e-mail.

Wanneer?
17 maart 2012 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting ToBe
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
in de Julianaschool aan de Juliana van Stolbergstraat 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.