Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

70s 80s 90s

70s 80s 90s

Dit is de 13e editie van 70s 80s 90s. Met de lente in het vooruitzicht zal de sfeer en entourage geheel passend zijn. Dit maandelijks terugkerende feest mág je gewoon niet missen. Gezellig drinken en dansen op alleen de beste muziek van toen. Sinds de start van het nieuwe seizoen, draaien we ook af en toe hits van de laatste 10 jaar, want de allerbeste platen van dit milennium willen we je natuurlijk ook niet onthouden!

Onze resident Dj's deze avond zijn:

William:
William is de grondlegger van de bekende Back to the 70's & 80's feesten van The Blue Lagoon. Begin 2000, net voor de grote uitbreiding naar uitgaanscentrum, begon hij met het opbouwen naar wat later ook wel 'het feestje van Zwijndrecht' werd genoemd. Eind 2002, toen de nieuwe entree in gebruik werd genomen, steeg het aantal bezoekers explosief. Lange rijen voor de deur waren onvermijdelijk, maar was het wachten toen zeker de moeite waard! De muziek die hij draait vind je in de stijl van: Santa Esmeralda, Kaoma, Donna Summer, Forrest, en vele anderen!

Dunsky:
De laatste jaren samen met Dj William verantwoordelijk voor de 70s 80s avonden in de voormalige Blue Lagoon. Hij draaide vroeger bij diverse discotheken in Tilburg en Breda, en draait al jaren het dak eraf op classics feesten kris kras door Nederland. Van Den Helder tot Maastricht en van Assen tot Renesse. Favoriete muziekstijlen: disco, dance en latin. Zijn favoriete artiesten zijn Earth Wind & Fire, Donna Summer, Level 42, Dr Alban,Madonna, Phil Collins, Queen, Simple Minds en Juan Luis Guerra.

Min leeftijd: 23 jaar
Tickets: € 12,50 voor verkoopadressen zie de website.

Wanneer?
17 maart 2012 van 21.00 tot 02.00 uur
Locatie:
Festino, Popradplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.