Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themabijeenkomst 55+

Het thema is deze keer 'Het dagelijks leven'. Bezoekers kunnen rekenen op informatie en tips over hulpmiddelen en aanpassingen in en om het huis.

Informatief
De bijeenkomst heeft een informatief karakter. 'Bezoekers kunnen bijvoorbeeld informatie krijgen over handige hulpmiddelen voor in en om het huis', zegt Astrid van Rekom, teamleider thuiszorg bij Rivas. ‘Ook is er een consulente aanwezig die informatie geeft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Wet Maatschappelijke Ondersteuning.’ Daarnaast geeft een ergotherapeute bezoekers advies over bijvoorbeeld aanpassingen in en om het huis, zoals zorghulpmiddelen. 'Geïnteresseerden kunnen natuurlijk rekenen op een kop koffie of thee en iets lekkers.'
Rivas houdt vaker themabijeenkomsten. De volgende vinden plaats op 15 mei, 11 september en 13 november. Voor informatie over deze bijeenkomsten en over andere diensten van Rivas kan telefonisch contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn (lokaal tarief) of kijk op de website.

Wanneer?
20 maart 2012 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
Locatie:
in het Service & Activiteitencentrum Nederburgh
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.