Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themamiddag Knoppen in de lente

Themamiddag Knoppen in de lente

Voor de jeugd van 8 tot 12 jaar is er weer een themamiddag georganiseerd. Centraal staat deze keer Knoppen in de lente. Iedereen is welkom, met of zonder ouders. Ook volwassenen zijn natuurlijk hartelijk welkom. De toegang is gratis. Materialen zijn aanwezig, je hoeft niets mee te brengen.

Marja vertelt over de knoppen aan de takken van bomen en struiken. Iedere boom heeft knoppen die specifiek zijn voor die boom. Daarna gaan we onder begeleiding in kleine groepjes het park in om knoppen te bekijken. Na afloop wordt wat we gevonden hebben nabesproken.

Wanneer?
21 maart 2012 van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie:
t Weetpunt aan het Develpad 169
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.